• Guanghan N&D Carbide Co., Ltd.

    We spesialis ing produksi komponen rampung lan produk setengah rampung ing tungsten carbide.
  • OEM

    Saka OEM kanggo panggantos wiwit 2004
  • ISO & API

    Kita ngetutake Rencana Kontrol Proses Kualitas sing ketat ing kabeh fase proses manufaktur.
    Kualitas minangka budaya kita!
  • mesin CNC

    Tungku sing dibantu tekanan (sinter-HIP) sing canggih kanggo njamin kekuwatan lan kekuwatan sing terus-terusan, lan finishing CNC kanthi otomatis.
  • Leading Manufacturer

    Produsen Utama

    Spesialisasi ing produksi semen tungsten karbida
  • Excellent service

    layanan banget

    Keahlian End-to-End ing kauntungan kompetitif sampeyan
  • High-quality products

    Produk berkualitas tinggi

    Saka pilihan saka bahan mentahan kualitas kanggo mesin tliti lan polishing bagean Komplek
  • OEM

    OEM

    We are OEM supplier bagean komponen tungsten carbide kanggo manufaktur peralatan lan toko ndandani.

Portofolio kita

  • 212

Babagan awake dhewe

Didegaké ing taun 2004, Guanghan N&D Carbide Co Ltd minangka salah sawijining pabrikan sing cepet berkembang lan anjog ing China sing kerja khusus karo karbida tungsten sing disemen.

We spesialis ing prodhuksi sawetara saka sudhut bagean nyandhang kanggo ngebur lenga & gas, kontrol aliran lan industri nglereni.

Industri